Tartalomtervezés Masterclass

14990 Ft

Szerezd vissza a lendületed a tartalomgyártáshoz!

Nézd vissza a Tartalomtervezés Masterclass felvételét és szerezd vissza a lendületed a tartalomgyártáshoz!

A Masterclass akkor is nagyon hasznos, ha nincs My Content Book-od, a tananyag e nélkül is feldolgozható és ugyanannyira értékes.

Részletek a leírásban, ehhez görgess lejjebb!

Kategóriák: ,

Leírás

Szerezd vissza a lendületed a tartalomgyártáshoz!

 • Semmi nem jut eszedbe, ha tartalomtervezésre kerül a sor? Úgy érzed, leblokkolsz és nem tudod, hogy miről posztolj?
 • Sőt, a tartalomtervezésig sem jutsz el, mert lebénít már az egésznek a gondolata is?
 • Jó ideje nem posztoltál és itt az ideje visszatérni, de fogalmad sincs, hogyan?
 • Úgy érzed, nem tudsz előre gondolkodni, ezért a tartalmaidat is képtelen vagy előre tervezni?
 • Nincs egy jól működő tartalomgyártási rutinod?
 • Jól jönne egy működő rendszer, aminek köszönhetően hatékonyan tudsz tartalmat gyártani?

Tudom, hogy mennyire nehéz odaülni egy üres oldal fölé, akármilyen szépen megdesignolt, ha közben nem érzed a lelkesedést, mert úgy érzed, erre most nem érsz rá, amúgy sem tudod tartani a terveket, arról nem is beszélve, hogy azt sem tudod, hol kezd. Tudom, hogy mennyire mellkas szorító érzés ez, mert én is voltam már így. Szinte minden tartalomgyártó átmegy ezen, még az is, akinek látszólag könnyedén megy a posztolás.

A tartalomtervezés elsőre sok időnek tűnhet, amit szívesebben töltenél már a konkrét megvalósítással, közben pedig ha ennek megadod az időt, akkor a megvalósítás sokkal gyorsabb, rendszerezettebb lesz, a tartalmaid pedig jobban fognak teljesíteni. Ha van egy tartalomterved, akkor nem fejjel rohansz a falnak, hanem megállsz átgondolni azt, hogy melyik tartalmadnak mi a célja, mit szeretnél elérni, miért is arról kommunikálsz. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne beszúrni egy posztot, ami éppen aktuális vagy kicserélni az egyik témát egy másikra.

Meg kell találnod a számodra legjobban működő rendszert és rutinná tenned a tervezést, és ez az egész játszi könnyedséggel fog menni. Sőt, még élvezni is fogod! Ebben segít ez a masterclass!

A masterclass során a következőket vesszük végig:

 1. Mi a különbség a tartalomstratégia és a tartalomtervezés között?
 2. Tartalomstratégia alapjai – Hogyan tudod a célodat tartalmakkal megtámogatni?
 3. Hogyan térj vissza, ha volt egy hosszabb szüneted vagy csak egy időre elvesztetted a motivációt?
 4. Hogyan ne fogyj ki a tartalomötletekből?
 5. Tartalomtervezés az MCB módszerrel
 6. Tedd rutinná a tervezést! – Tippek a fenntartható tartalomgyártáshoz, hogy ne bolondulj bele, rendszeresen érkezz új tartalmakkal és minél produktívabb legyél

Ha úgy érzed, ez számodra is hasznos lenne és előrébb lendítene abban, hogy végre kihozd a maximumot a Content Book-odból, magadból és a tartalmaidból, akkor ne habozz, vásárold meg a Tartalomtervezés Masterclass felvételét!

A Masterclass akkor is nagyon hasznos, ha nincs My Content Book-od, a tananyag e nélkül is feldolgozható. 100%-ban értékes tudást kapsz, amivel magabiztosabb leszel a tartalomgyártás során.

A felvételt 2024. december 31. délig tudod visszanézni, de addig akármennyiszer! (A Masterclass résztvevőinek visszajelzése alapján szükség is lesz rá! :))

[Figyelem: Amennyiben Content Book Compass tag vagy, hozzáférésed van ehhez a tananyaghoz!]

Értékelések

 1. Varga Diána (megerősített tulajdonos)

  Ez a tananyag egy szóval: WOW!

  A tanfolyam lépésről lépésre végigvezetett a tartalomstratégia és a tartalomtervezés különbségein, ami már önmagában is rengeteg hasznos információval szolgált.

  Különösen tetszett, hogy megtanultam, hogyan térjek vissza a tartalomgyártáshoz egy hosszabb szünet után, és hogyan ne fogyjak ki az ötletekből.

  Az egyik legnagyobb segítség számomra a tervezés rutinjának kialakítása volt. Most már nem érzem úgy, hogy fejjel rohanok a falnak, hanem van egy jól működő rendszerem, aminek köszönhetően sokkal rendszerezettebb vagyok.

  Összességében, ez a masterclass hatalmas lendületet adott a tartalomgyártásomhoz, és újra élvezem ezt a folyamatot. Mindenkinek ajánlom, aki úgy érzi, elakadt, vagy szeretne hatékonyabb lenni a tartalomtervezésben!

  Köszönöm szépen Niki, ezt a fantasztikus tanfolyamot!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük