Tudatos tervező leszek minikurzus

9980 Ft

ESZKÖZTÁR VÁLLALKOZÓKNAK A KÁOSZ LEGYŐZÉSÉRE

Tervezd meg a céljaidhoz vezető utat és sajátítsd el a tudatos tervezés alapjait, hogy leszámolhass végre a halogatással!

5 részes videós minikurzus letölthető sablonokkal és bónusz tananyagokkal

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

5 részes videós minikurzus azoknak, akik szeretnék megtalálni a számukra legjobban működő rendszert, miközben hatékonyabbak és eredményesebbek, mint valaha.

Minden részben a kirakós egy elemét hozom el neked, hogy összeálljon a kép, és az 5. rész végére sokkal tudatosabb legyél abban, hogy mikor, milyen feladat vár rád, hogyan lehetsz hatékonyabb és érheted el a céljaidat.

1. rész: Célkitűzési módszerek és nyomonkövetési technikák – hogyan tűzz ki megvalósítható célokat és érd is el őket?

2. rész: A rugalmas tervezés nem oximoron – hogyan ne legyen világvége, ha felborulnak a terveid?

3. rész: Szokáskövetés új szemlélettel – milyen eszközökkel motiválhatod magad a megvalósításra?

4. rész: Tervezési rendszer kialakítása – hogyan tedd rutinná a tervezést?

5. rész: Tartalomtervezési technikák – hogyan csináld jól a tartalomgyártást és készülj fel rá úgy, hogy ne szoruljon tőle ökölbe a gyomrod?

Ha végignézed az 5 videót, foglalkozol a feladatokkal, dolgozol magadon és a rendszereden, akkor teljesen más megvilágításban fogod látni magát a tervezést, rálátást kapsz arra, hogy mit csinálsz jól vagy éppen rosszul, aminek köszönhetően hatékonyabb és fókuszáltabb lehetsz a munkavégzés során (is).

[Ha beregisztrálsz erre a kurzusra, ezzel együtt egy email sorozatot is fogsz kapni tőlem, amiben 5+1 napon keresztül emlékeztetlek a haladásodra.]

A Tudatos tervező leszek minikurzusról még többet tudhatsz meg ezen az oldalon.

Értékelések

  1. Szőcs Nikolett-Timea (megerősített tulajdonos)

    Szuper kurzus! 🩷 Számomra sok hasznos tippet, nézőpontot adott, számos dologra rávilágított, szuper ötletekkel gazdagodtam általa, ráadásul közben rengeteg feladatot felírtam magamnak főleg célok, küldetés megfogalmazása, vision-board készítés és szokásbevezetést illetően. Mindenkinek ajánlom!

  2. Arany-Najgyonov Krisztina (Tinartia) (megerősített tulajdonos)

    Imádtam ezt a kurzust! 😍 Tele van értékes tanácsokkal és azonnal alkalmazható feladatokkal. Sokkal átláthatóbb hogy mire kell figyelnem ha tervezek. A célkitűzés, a mindmap, a heti/ napi tervezés volt a kedvencem. Ezek most már a mindennapjaim részét képezik ha valamin dolgozom. Nekem még az extra tippek is sokat segítettek abban hogy még jobban bele tudjam építeni a tervezést a gyakorlatba. Szívből ajánlom a kurzust! Különösen akkor, ha tele vagy ötletekkel, de a fejedben káosz van hogy mivel is kezdj, hogy tervezz tudatosan úgy, hogy közelebb kerülj a céljaidhoz. 👌🏼🔥

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük