Content Book Compass – Kíváncsi

9990 Ft / hónap

havonta megújuló Compass előfizetés

Hozd ki a maximumot a Content Book-odból és rendszeresítsd a tartalomtervezést!

[Kizárólag My Content Book tulajdonosoknak!]

1. Tedd kosárba a Compass tagságot, majd a pénztár oldalon add meg az általad választott felhasználónevet és jelszót, amivel a későbbiekben hozzá fogsz férni a program zárt felületéhez. Itt érsz el majd minden fontos információt (a tervezések felvételét, bónuszokat, az előfizetésed adatait, stb.).
2. Fizetést követően azonnal elérhetővé válik számodra a felület, ahol meg tudod nézni a korábbi tervezések felvételeit és a jelenleg elérhető bónuszokat.
3. Ha megvásároltad a tagságodat, ne felejts el csatlakozni a zárt Facebook közösségünkhöz sem, ahol megismerheted a többi tagot és extra segítséget kaphatsz a vállalkozásod fejlesztéséhez.

Kategória:

Leírás

A program keretében

  • havonta egyszer közösen tervezünk Zoom-on keresztül, mely visszanézhető lesz minden előfizető számára,
  • negyedévente tartunk egy online mastermind-ot a közösségen belül, hogy megoldást találjunk a legnagyobb elakadásaidra,
  • az év során különböző közös kihívásokat hozok a halogatás legyőzésére,
  • közösen vezetjük a social media statisztikáinkat, hogy mérni tudjuk a kommunikációs eredményeinket is (egy ajándék sablon segítségével),
  • csatlakozhatsz a Facebook csoportunkhoz, ahol kapcsolódhatsz a legelhivatottabb tervezőkkel és részese lehetsz a legbelsőbb MCB-s közösségnek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Content Book Compass – Kíváncsi” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük